За Edna жена красивите, лакирани нокти носят настроение, както нищо друго.

...
За Edna жена красивите, лакирани нокти носят настроение, както нищо друго.
Коментари Харесай

Как да носим изкуствени нокти така, сякаш са си наши

За Edna жена красивите, лакирани нокти носят въодушевление, както нищо друго. Дори денят да не върви по проект, блясъкът на положителния маникюр постоянно ни повдига духа . Хубавите нокти обаче изискват поддръжка, а тя струва време и пари.

Ако сега не можете да стигнете до вашия маникюрист или просто този месец няма по какъв начин да си позволите този разкош, това не значи, че би трябвало да жертвате безупречната си визия. Изкуствените нокти могат ловко да заместят свежия пласт лак , а залепването им е по-лесно, в сравнение с си мислите.

И не, не си представяйте тези неприятни за гледане, пластмасови нокти, които преди години сте виждали в дрогериите. На пазара сега има стотици типове, от които може да избере и най-взискателната дама. Хубавото е, че са и на един клик разстояние, можете да ги поръчате онлайн, не са скъпи, могат да се употребяват дълго и не изискват посещаване на салон.

Ако ви харесва по какъв начин звучи и към този момент сте подготвени да опитате, разберете в галерията по какъв начин да носите изкусвени нокти, като че ли са си ваши .
 Изкуствени нокти: задача допустима  Изкуствени нокти: задача допустима  Изкуствени нокти: задача допустима  Изкуствени нокти: задача допустима
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР